Terastan su sızması nasıl önlenir

Kategori: Blog
Terastan su sızması nasıl önlenir

Yağmur yağınca terastan su akıyor diyorsanız, kesinlikle İzobir' i arayarak polyurea su yalıtımı hizmeti almanızı tavsiye ederiz. Çevre dostu, kaliteli, sertifikalı ve üstün hizmet sunmak gibi prensiplerle çalışan İzobir tercihlerinizde sizi pişman etmez.


Terasların su alması problemi, her binada ister istemez yaşanan bir sorundur. Bu sorun yaşandığında ya da yaşanmadan yapılması gereken tüm çözümler İzobir' de. Teras izolasyon problemleri adı altında incelenmesi gereken bu konu, İzobir ile çözülmesi zor bir durum değildir. Teraslardan sızan sudan hep şikayet edilir. Su sızıntısı zaten kendi içinde karışık bir durumdur, yağmur suları teras akıntısı girdiğinde, acaba tesisatta mı kaçak var, yoksa izolasyon problemi mi, diyerek işinden içinden çıkılamaz.

 

Öncelikle problemin nereden olduğunu bulmak gerekir. Her arızanın bir belirtisi vardır. Teras katlarda yağmur yağdığında, kar eridiğinde yani tüm doğa olaylarında izolasyon olmazsa sıkıntı çıkar. İzobir inovatif olanaklarla hizmet veren bir firma olduğu için kameralı su kaçak cihazı ile giderlerin içine bakılır. Terastan akan su  giderlerle alakalıysa, arıza olan nokta bulunur değiştirilir. Eğer su tesisatı ve atık su boruları sağlam çıkarsa,  suyun çatı veya terastan sızdığı  kesinleşir.

 

Teraslardaki fayans arasından sızan suları, kırmadan kesmeden de sızıntıyı kesmenin bir yolu var. Yüzeylere uygulanan polyurea uygulaması sayesinde, derz aralarından inen sular kesilebiliyor.

 

Peki terastan su sızması nasıl önlenir sorusuna yanıt olarak ne söylenebilir? Su izolasyon malzemeleri olarak bilinen polyurea maddesi, işte bu teras sızıntaları gibi tüm su sızıntılarını  kesmeye yöneliktir. 

 

Teraslarda oluşan sızıntılarda aynı şekilde önce tesisatın sağlam olduğundan emin olunur. Teraslar genelde fazlaca dış etkiye maruz kaldığı için muhakkak su yalıtımı gerektiren alanlardır. Teraslarda bulunan fayans derz aralarına da uygulanacak mobil sprey polyurea uygulaması ile teras su sızıntıları sona erecek.

Yağmur yağınca terastan su akıyor  diyorsanız, kesinlikle İzobir' i arayarak polyurea su yalıtımı hizmeti almanızı tavsiye ederiz. Çevre dostu, kaliteli, sertifikalı ve üstün hizmet sunmak gibi prensiplerle çalışan İzobir tercihlerinizde sizi pişman etmez. İzobir ile yaptıracağınız su yalıtımı sonrası teraslarınızda su sızıntıları için başka yol gerekmez.

 

Küçük metrajlı alanlarınızda da faydalanabileceğiniz İzobir su yalıtımı hizmeti ile memnuniyet üst aşamadadır. Bir defa kullanan yine gereksinim duyduğunda İzobir' i tercih ediyor ve etrafına da şiddetle tavsiye ediyor.